Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Νέα για το bazaar!!!

  Έχουμε πολλά νέα κι όμορφα να σας πούμε σχετικά με το bazaar! Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως επειδή το ίδρυμα Χατζηκώνστα με το Ζάννειο έχουν κατά κάποιο τρόπο ενωθεί ως προς τα οικονομικά τους , για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλα τα ιδρύματα της χώρας μας, το bazaar μας θα αφορά και στα δύο ιδρύματα. Έχουμε συμπληρώσει το banner κι όποιος θέλει μπορεί να το αλλάξει... αλλά και να μη το κάνετε δεν υπάρχει πρόβλημα:


  Επίσης θα δημιουργηθεί μία σελίδα όπου θα βάζουμε ό,τι εσείς φτιάχνετε. Όσες δηλαδή δημιουργίες είναι για το bazaar. Για να μη ξεχάσουμε κάτι, αλλά κι αυτό να γίνει θα μας συγχωρέστε, όποιος ανεβάζει κάποια κατασκευή για μας, να στέλνει ένα email στην Βίκυ στο vicdroso@gmail.com οπότε να μπορούμε να το εντοπίσουμε και να το αναρτήσουμε.
  Φυσικά και δεν είστε υποχρεωμένοι όσοι δώσετε τις δημιουργίες σας για το  bazaar, να τις αναρτάται... αυτό ισχύει για όσους το κάνουν.
   Κάτι τώρα που ενδιαφέρει τους ζωγράφους της παρέας. Η ''ΑΝΕΚ Lines'' παράλληλα με το παζάρι, θα φιλοξενήσει μέρος από τα έργα μας (πίνακες ζωγραφικής μόνο) στα πλοία της, τα οποία και θα πωλούνται και τα έσοδα φυσικά θα είναι για τα δύο ιδρύματα. Δεν είναι τέλεια ιδέα; Δεν ξέρουμε ακόμα πόσα από τα έργα, αλλά πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξεκινήστε, έχουμε χρόνο! Θα είναι μια ''εν πλω'' έκθεση ζωγραφικής για φιλανθρωπικό σκοπό!!! 
  Εκκρεμεί ο τόπος και ο χρόνος που θα πραγματοποιηθεί το παζάρι αλλά αυτό το έχουν αναλάβει τα ίδια τα ιδρύματα, οπότε δεν είναι κάτι που μπορούμε εμείς να παρέμβουμε. Σύντομα πιστεύουμε πως θα μας ανακοινωθεί κι αυτό.
  Κλείνοντας, νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους μέσα από την καρδιά μας, για την ανταπόκριση σ' όλη αυτή την προσπάθεια. Η ''Δράδη Ελληνίδων bloggers'' είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή. Xωρίς εσάς οι πάγκοι μας θα ήταν άδειοι. 
  Ζωγραφίστε, δημιουργείστε, δώστε ζωή  στα άψυχα και χαμόγελα στα παιδιά μας!!!

10 σχόλια:

  1. Μραβο στους ζωγραφους εν δραση για τα παιδιά....πολύ ευχαριστα νέα...για οσους ζωγραφίζουν ακομα πιο χαρούμενα νεα.. που τους πίνακές τους θα τους έχουν τα πλοία της ΑΝΕΚ....καλή επιτυχάι σε οτι κανετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ευχάριστα νέα!!! Και για τα ιδρύματα και φυσικά για την ANNEK LINES και του πίνακές σας!!! Καλη συνέχεια σε όλους εύχομαι και καλό ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία νέα είναι αυτά! Μπράβο, πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα αυτά κάνω κι εγώ..και θα τα στείλω μόλις φτιάξω αρκετά.Λόγω της εγχειρήσεως μου καθυστέρησα δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία και σ' αυτή την προσπάθεια ! Θα κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια, συγχαρητήρια για όλες τις προσπάθειές σας.Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία σε όλα,δηλώνουμε συμμετοχή απο το μπλογκ ;
    synexeiastinparadosi.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τα δικά μου γούρια ελπίζω να γεμίσουν μια μικρή γωνίτσα κάποιου πάγκου σας!! Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τα διαθέτω ελπίζοντας πως πολλοί από μας θα ακολοθήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητηρια για την προσπαθεια!Εχω στειλει κι εγω καποια πραγματακια με πολυ αγαπη.Ελπιζω να αρεσουν και να πιασουν τοπο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή