Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μια όμορφη Κυριακή!!!

  Την Κυριακή που μας πέρασε η ομάδα μας ήταν παρούσα στην εκδήλωση ''Λαχανικά και Παιδιά'' που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του ιδρύματος Χατζηκώνστα.







   Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε σε τέτοια δραστηριότητα. Η πρώτη ήταν στο Ζάννειο τον περασμένο Απρίλιο. Ήταν μια πολύ όμορφη και δημιουργική μέρα και για μας, όσους παρευρεθήκαμε, αλλά περισσότερο για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί αλλά και όλα όσα ήρθαν ως επισκέπτες. 





 
 


  Αφού λοιπόν οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια των ειδικών, φύτεψαν τα λαχανικά τους, ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια με ομάδες εθελοντών αλλά και πολλή ζωγραφική μαζί μας! 








  Τα παιδιά χρωμάτισαν φρούτα και λαχανικά, έκαναν στάμπες με κομμάτια από αληθινές πατάτες, κρεμμύδια κλπ, έπαιξαν με τις πλαστελίνες και όπως πάντα, μεταμορφώθηκαν βάφοντας τις φατσούλες τους με το αγαπημένο σε μικρούς μεγάλους σε κάθε αντίστοιχη εκδήλωση, face painting!!! 




  Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη της ομάδας που αφιέρωσαν το πρωινό της Κυριακής τους στα παιδιά. Ευχαριστούμε το ίδρυμα Χατζηκώνστα για την ζεστή φιλοξενία του και την ομάδα olyplant για την πρωτοβουλία και την επιμέλεια της διοργάνωσης. Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιου είδους δραστηριότητες και με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε παρόντες!
  Σας υπενθυμίζουμε το μεγάλο bazaar που ετοιμάζουμε κοντά στα Χριστούγεννα και που από την πρώτη στιγμή το αγκαλιάσατε όλοι με ξεχωριστή αγάπη. Η διάθεση για προσφορά που εισπράττουμε μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη. 
  Τέλος μια ειδησούλα για την έκθεση που θα γίνει στο Σικάγο. Ανακοινώθηκε πως η διοργάνωση μεταφέρθηκε από Οκτώβρη που ήταν αρχικά, στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη (7/12-9/12 το πιθανότερο) με το σκεπτικό να είναι πιο κοντά στις γιορτές και να σημειωθούν  καλύτερες πωλήσεις. 
  Σας ευχαριστούμε όλους και περιμένουμε να μας τιμήσετε και με την παρουσία σας στην ομάδα, όσοι είστε κοντά κι έχετε τον χρόνο και τη διάθεση. Χρειαζόμαστε πάντα νέα πρόσωπα, ανθρώπους με όρεξη για προσφορά για να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Καλό μήνα σε όλους!

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καλό μήνα!!!Ήμουν κι εγώ εκεί την Κυριακή κι ήταν υπέροχα!!!Τα παιδιά ξετρελάθηκαν!!!Μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια!!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το bazaar!!!!Να στε καλά!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους σας γι'αυτες τις πρωτοβουλίες που μόνο όμορφο αποτέλεσμα μπορούν να έχουν!!! Καλή συνέχεια στο αξιέπαινο έργο σας με την συμπαράσταση και τη βοήθειά μας δεδομένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην τόσο όμορφη εκδήλωση! Πάντα τετοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εύχομαι και εγώ να υπάρχουν συχνά τέτοιου είδους όμορφες εκδηλώσεις για τα παιδάκια.Υπέροχη και χαρούμενη η σημερινή σου ανάρτηση-)))
    φιλιά στα μικρούτσικα και σε σένα-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια μπράβο και σε σας και στους εθελοντές....
    Ελπίζω να συνεισφέρω κι' εγώ με το "κατιτίς" μου στο Bazaar!!!
    Ετοιμάζω όσα και ό,τι μπορώ.
    Να είστε καλά όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή