Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Άλλο ένα γκρίζο και άχρωμο σχολείο, γέμισε χρώματα!

  Πριν λίγες ημέρες η ομάδα φόρεσε τα ολοκαίνουργια μπλουζάκια με το λογότυπο, χορηγία ανώνυμου, έπιασε τα πινέλα και σκόρπισε χρώμα στους άχαρους τοίχους, ακόμα και στο προαύλιο του 9 ου Ειδικού σχολείου στο Γουδί. 

 

  Η Γιώτα δυναμικό μέλος της ομάδας (μας σχεδίασε και το λογότυπο και τις αφίσες) μας κάλεσε στο σχολείο που διδάσκει μιας και περιέχει και ειδικό σχολείο. Ο Άγγελος σχεδίασε τα παιχνίδια και τον χώρο με τα αερόστατα και ο Βασίλης, η Γιώτα, ο Κώστας, ο Γιώργος, η Βίκυ, η Σοφία, η Αφροδίτη, η Ιωάννα, η Γιώτα, η Ναταλία βοήθησαν στην ολοκλήρωση τους. Ο Γιάννης μαζί με τον Γιώργο, την δεύτερη μέρα φιλοτέχνησαν την υπέροχη θαλασσογραφία .   Με πολύ κέφι όλοι μαζί μετέτρεψαν το περιβάλλον των παιδιών σε ονειρότοπο!!! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν κι αυτή είναι η αμοιβή ...


  Και για όσους δεν έστειλαν ακόμη τα έργα τους (πίνακες ζωγραφικής, χειροτεχνίες κλπ), ως αύριο η τελευταία ημέρα για την αποστολή. Στις 16 Ιουνίου τα εγκαίνια!!! Ελάτε στην παρέα της προσφοράς, του χαμόγελου και της ζωντάνιας!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου