Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Bazaar για το ίδρυμα Χατζηκώνστα.

  Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του ιδρύματος Χατζηκώνστα πλησιάζει. Υπάρχει ακόμη χρόνος να στείλετε τη δική σας συμμετοχή. Μια ζωγραφιά ή μια χειροτεχνία σας, είναι αρκετή ώστε να δούμε περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. 
  Ελάτε να στηρίξουμε και φέτος την προσπάθεια του ιδρύματος να σταθεί στα πόδια του και να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του, που τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς, δυσκολεύει όλο και περισσότερο. 
  Το ίδρυμα Χατζηκώνστα φιλοξενεί πλέον και τα παιδιά του Ζαννείου, που όπως ξέρετε, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες και φέτος δεν λειτούργησε. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, λοιπόν, μπορείτε να ταχυδρομήσετε τις όμορφες δημιουργίες σας στη διεύθυνση:

 Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα 
ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 374 - 15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ 
"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR"
ΤΗΛ.: 210.6818.890 - 210.6810.524 - 210.6827.973


  Και μη ξεχάσετε να σημειώσετε την ένδειξη: ''ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά'' για να ξέρουμε την προσφορά της ομάδας μας.




  Σημαντικό, επίσης, τις ημέρες του bazaar, όσοι είστε στην Αθήνα και μπορείτε, να περάσετε μια βόλτα και να δείτε από κοντά όλη αυτή την προσπάθεια.

  Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε σε όλες μας τις προσπάθειες. Χωρίς την δική σας συμμετοχή δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρουμε.




3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια αγαπημένοι μου!!! Καλή επιτυχία στο bazaar!!! Σας φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την προσπαθεια στήριξης και φέτος στο ίδρυμα Χατζηκώνστα απο τους ζωγράφους σε δράση για τα παιδια.. ειναι άξιοι συγχαρητηρίων.. θα κανουμε ότι μπορουμε με την μικρή μας προσφορά.....σας ευχωμαι κάθε επιτυχία στην έκθεση...να ειστε παντα καλά ..ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή