Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Οι τελευταίες μας δράσεις!

  Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως βρισκόμασταν σε αδράνεια... ίσα ίσα, πολλά πράγματα έγιναν αυτές τις ημέρες και πολλά επίσης οργανώθηκαν για το μέλλον. 
  Πρώτα να σας πούμε πως στην τελευταία μας συνάντηση, με μεγάλη μας χαρά, είδαμε να'ρχονται στην ομάδα μας πολλά καινούρια πρόσωπα, παιδιά νέα, άλλα σε ηλικία κι άλλα στη ψυχή, με πολύ όρεξη για δουλειά και προσφορά... κι αυτό ήταν ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για όλους μας! Όπως πάντα κάναμε έναν μικρό απολογισμό των δράσεών μας, μιλήσαμε για νέες προτάσεις, οργανώσαμε διάφορες δραστηριότητες και δώσαμε ραντεβού στις επάλξεις. 
  Πρώτη μας δράση μετά την συνάντηση, στο Πασχαλινό bazaar του ιδρύματος Χατζηκώνστα, όπου φίλοι-μέλη της ομάδας μας, ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά, ζωγραφίζοντας στα χαρτιά αλλά και στα πρόσωπά των μικρών μας φίλων! 








  Το face painting είναι από τα αγαπημένα των παιδιών κι όχι μόνο! Κι εμείς πάντα αποχωρούμε γεμάτοι και χαμογελαστοί μετά από κάθε τέτοια επαφή. Είναι από τις καλύτερες στιγμές των δράσεών μας, όταν συναντούμε τα ίδια τα παιδιά! Σε αναμονή για την επόμενη φορά!!!










   Άλλη μία δράση λίγες ημέρες πριν το Πάσχα ήταν μια τοιχογραφία στο κέντρο βρεφών ''Μητέρα''. 




  Μας ζητήθηκε να στολίσουμε τους χώρους όπου περνούν τις ώρες τους τα παιδιά, με ζωγραφιές που να προβάλουν την οικογένεια, αλλά που ταυτόχρονα είναι χαρούμενες και δίνουν χαρά στα παιδιά βλέμματα. 
 










  Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μελών μας, παρόλο που οι μέρες ήταν δύσκολες λόγω εορτών. Με πολύ κέφι κι ενθουσιασμό, βρέθηκαν τα θέματα κι άρχισαν να ζωντανεύουν επάνω στους μουντούς, ως τώρα, τοίχους. 








  Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο τους ανθρώπους του ιδρύματος, άνθρωποι που δεν κάνουν απλώς μια δουλειά, αλλά δίνουν την ψυχή τους κοντά στα παιδιά, αλλά πολύ περισσότερο ευχόμαστε να ικανοποιήσει τους μικρούς μας φίλους. 







 
  Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό τους κέντρου για το κάλεσμα αλλά και την όμορφη συνεργασία μας. Εμείς καθαρίζουμε τα πινέλα μας και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη δράση μας. Καλωσορίζουμε κι από εδώ όλους τους νέους μας φίλους με την ευχή να μείνουν πολύ καιρό κοντά μας και να απολαύσουν την χαρά του εθελοντισμού. Το συναίσθημα της προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα, δεν αντικαθίσταται απ'όλα τα πλούτη του κόσμου. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, χρόνια δημιουργικά και γεμάτα αγάπη! 


6 σχόλια:

  1. μπράβο παιδιά για την ομορφιά τα χρώματα τη χαρά μα πάνω από όλα για την αγάπη που χαρίσατε!
    Να είστε καλά να χαρίζετε απλόχερα ότι σας έχει χαριστεί...

    Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, μπράβο , για μια ακόμη φορά για την εξαιρετική προσπάθεια, για τα όμορφα αποτελέσματα, για τη μεγάλη προσφορά των Ζωγράφων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια!!!!παντα αξιοι....να προσφερετε,,
    ,απλοχερα..την αγαπη σας...με τον δικο σας τροπο......
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπάρχει πιο μεγάλη χαρά από τα παιδιά!!!!
    Τα λόγια περισσεύουν εδώ......σας χαίρομαι πραγματικά!!!
    Καλό ΣΚ-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για μας-)))
    http://pinterest.com/christagreece/blog-friends/

    ΑπάντησηΔιαγραφή