Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το Ελληνικό όνειρο... στην Αμερική!

  Ήρθε επιτέλους η στιγμή της έκθεσης-δημοπρασίας στο Σικάγο! Η ιδέα ξεκίνησε από ένα μέλος της ομάδας μας, μεταφέρθηκε στο φίλο μας ομογενή στο Σικάγο, Ξενοφώντα Κονσολάκη κι έπειτα πήρε το δρόμο της. 
  Σαν όλα να ήταν από την αρχή καλά σχεδιασμένα, λες και η μεγαλύτερη εταιρεία διοργανώσεων εκθέσεων είχε αναλάβει... ένα ένα τα κομμάτια του παζλ ήρθαν και ολοκλήρωσαν ένα όνειρο!!! 
  Απ' όλη αυτή την πορεία μάθαμε πως τίποτε δεν είναι αδύνατον, αρκεί να βρεθούν οι σωστοί άνθρωποι που θα τους χαρακτηρίζει το πείσμα, η θέληση και η καλή διάθεση. 
  Συγκεντρώθηκαν 131 έργα (πολύ περισσότερα από τα μισά ανήκουν σε μέλη της ομάδας μας) από 88 καλλιτέχνες απ' όλη την Ελλάδα, πίνακες ζωγραφικής τα περισσότερα και αρκετές φωτογραφίες. Με την ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρίας ''Κρόνος'' τα έργα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην Αμερική. Εκεί ανέλαβε και συνεχίζει φυσικά, ο συμπατριώτης μας κος Κονσολάκης. 
  Τίποτε δεν έγινε χωρίς κόπο... και κούραση υπήρξε και διάφορα εμπόδια... όμως όλα αυτά γλυκαίνουν όταν σκέφτεσαι τον στόχο. Και ο στόχος σήμερα γίνεται πραγματικότητα. 
  Απόψε, λοιπόν, ανοίγει το τριήμερο της διοργάνωσης. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ''Χαμόγελο του Παιδιού'', απόφαση που πάρθηκε από τα μέλη των συλλόγων των ομογενών στο Σικάγο.
  Ένα site για την όλη διοργάνωση, που εμπλουτίζεται με τα νέα συνεχώς, έχει δημιουργηθεί και μπορείτε να το βρείτε εδώ . Επισκεφθείτε το και θαυμάστε όλα τα έργα!
  Να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν γι' αυτόν τον σκοπό και να ευχηθούμε:  
 
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
\

10 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια σε ολους οσους,συμμετεχουν με εργα τους αλλα και σε ολους οσους,συνεβαλαν για να πραγματοποιηθει η προσπαθεια αυτη!καλη επιτυχιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχές από καρδιάς η Έκθεση με τα χρώματα της Ελλάδας να έχει απήχηση στην ομογένεια και να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία , ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός , να ανθίσουν χαμόγελα σε παιδικά μουτράκια !!

    Σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηριαααααα!καλη επιτυχια!!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και καλή επιτυχία στην έκθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν α ευχηθουμε να εχει η εκθεση μεγαλη επιτυχία για τον σκοπό τον όποιο γίνεται και ενα μεγαλο μπραβο σε όσους συμετεχουν....ολοι οι καλιτεχνες και σε όλους γαι την προσπαθεια τις υλοποιήσης αυτης τις ιδεας....φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία,και καλές εμπειρίες-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία μακάρι να πουληθούν ολα τα έργα!! Μπράβο σε όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο, βρε παιδιά, μπράβο! Για το κουράγιο σας, την θέλησή σας, τις ιδέες σας και την μαχητικότητά σας. Σας θαυμάζω. :)

    Ευελπιστώ να γίνει κάτι παρόμοιο κι εδώ στην Μελβούρνη κάποια στιγμή, να κινητοποιηθεί η ομογένεια. Θα ήταν καλή ευκαιρία να στείλουμε το λινκ της είδησης στην εφημερίδα Νέος Κόσμος, την ελληνική εφημερίδα της Μελβούρνης, αλλά εάν στείλω μόνο εγώ e-mail, νομίζω δεν θα μας ακούσει κανείς. Μπορείτε να στείλετε κι εσείς για να δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από όλους μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή