Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τελική ευθεία...αύριο στήνουμε!!!

   Φίλοι μας η εβδομάδα του bazaar έφτασε! Την Τρίτη 18/12 στις 6μμ θα γίνουν τα εγκαίνια. Θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 21/12 και το ωράριο θα είναι 10πμ- 8μμ συνεχές (στην αφίσα φαίνεται διακεκομένο αλλά δεν ισχύει)
  Έχουν συγκεντρωθεί πολλά όμορφα δημιουργήματα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους προσέφεραν με τόση προθυμία τα έργα τους. Εδώ μπορείτε να δείτε κι όλους τους πίνακες.
  Υπάρχουν κι άλλες προσφορές για τις οποίες όμως δεν μας έστειλαν φωτογραφίες. Οι περισσότεροι πίνακες μπήκαν μόνο στη σελίδα του facebook για οικονομία χρόνου. 
   Η δύσκολη μέρα είναι η αυριανή όπου θα στηθεί το bazaar. Η αίθουσα θα μας δοθεί μετά τις 12 το μεσημέρι και όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος που θα έχουμε στη διάθεσή μας θα είναι ελάχιστος. 





  Όποιος φίλος-η θέλει να βοηθήσει, είναι καλοδεχούμενος. Επίσης θα χρειαστεί να παραβρίσκονται άτομα από μας,  σ'όλη τη διάρκεια του bazaar, για να εξυπηρετούν και να εξηγούν στους επισκέπτες σχετικά με τα αντικείμενα αλλά και τη δράση μας. Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να κανονιστούν οι βάρδιες. 
  Τα χρήματα θα τα εισπράττουν άνθρωποι από το ίδρυμα Χατζηκώνστα, δεν θα έχουμε καμία χρηματική συναλλαγή εμείς, όμως θα είναι καλό να είμαστε στο χώρο. 
  Το ''Κέντρο Τεχνών'' βρίσκεται στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής. Είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση με το ΜΕΤΡΟ. 
  Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) του Δήμου Αθηναίων για την ευγενική παραχώρηση του χώρου. 
  Σας περιμένουμε είτε ως βοηθούς, είτε ως επισκέπτες! 
Ελάτε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά!

11 σχόλια:

  1. αντε με το καλοοοο!!!!!!!!
    καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Δύναμη ! Καλή Επιτυχία και να περάσετε όμορφα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχια παιδιά, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάει καλά και να σας γεμισει ικανοποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ όλους!!! Σας περιμένουμε...Τρέχουμε σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλή επιτυχία κορίτσια αν καιχθες ο καιρός δεν ήταν ο καλλίτερος .. και εμείς τελειώσαμε με το στήσιμο του παζαριού αργά , αν τελειώσω σήμερα με το παζάρι του σχολείου πριν τις 5 θα ανεβω να σας βοηθήσω φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή