Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Παράδοση έργων και η νέα μας δράση!

  Το ραντεβού ήταν για τις 5μμ εχθές το απόγευμα. Η ομάδα κατέφθασε με όλα τα μέσα...αυτοκίνητα, μηχανές, τρένα!!! Προορισμός το κέντρο απασχόλησης ατόμων με ειδικές ανάγκες ''Αρωγή'' στις Αχαρνές. Σκοπός να παραδώσουμε ένα μέρος, το δεύτερο, από τους πίνακες της έκθεσης του Οκτωβρίου στο Παναιτώλειο. 




  Τα παιδιά και το προσωπικό, μας υποδέχθηκαν με πολύ ενθουσιασμό. Αφού συζητήσαμε για λίγο με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και φροντίζουν τα παιδιά, μπήκαμε στο εργαστήριο! Ένα εργαστήριο με όλα τ'απαραίτητα για τι άλλο...για ζωγραφική. Το θέμα επίκαιρο...καλοκαίρι, παραλία... Ενθουσιασμός και αμέσως μαρκαδόροι και μολύβια άρχισαν να δουλεύουν ασταμάτητα...







 Τ'αστεία και τα γέλια δεν έλειψαν κατά την διάρκεια της δημιουργίας...είπαμε πάνω απ΄όλα θέλουμε χαμόγελα!!! Και να και μερικά έργα τέχνης:





  Φύγαμε με την υπόσχεση να επιστρέψουμε στην πρώτη ευκαιρία... Μας το ζήτησαν εξάλλου τα ίδια τα παιδιά...πως ν'αρνηθούμε;

  Αυτή η δράση τελείωσε αλλά ξεκινάει η επόμενη! Την Παρασκευή 11/5 και όλο το Σαββατοκύριακο θα βρισκόμαστε στο Ειδικό Σχολείο Πεντέλης. Ο σύλλογος γονέων και οι δάσκαλοι των παιδιών, μας ζήτησαν να φτιάξουμε μια τοιχογραφία στην αυλή, μεταμορφώνοντας μια άχαρη κατασκευή σε πίνακα ζωγραφικής! Η δουλειά είναι αρκετή καθώς έχουμε να καλύψουμε 70τμ επιφάνεια!!! Όποιος έχει την όρεξη και τον χρόνο καλοδεχούμενος...ας δηλώσει την συμμετοχή του και θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Οι υπόλοιποι θα δουν τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση. Περισσότερα χρώματα...περισσότερα χαμόγελα!!!

12 σχόλια:

  1. Ζηλεύω που δεν ήμουν μαζί σας.... σίγουρα περάσατε για άλλη μια φορά τέλεια!!!! Το Σαββατοκύριακο όμως θα είμαι μαζί σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε τον κλόουν σου συντροφιά!!! Στην Πεντέλη λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ήταν μοναδικά ανθρώπινο και δημιουργικό απόγευμα! Αν τα καταφέρω θα έλθω κι εγώ το επόμενο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν σίγουρα για μας...ελπίζουμε κι ευχόμαστε και για τα παιδιά...Αν τα καταφέρεις θα χαρούμε πολύ!

      Διαγραφή
  4. Άλλη μια ξεχωριστή επίσκεψη στο ενεργητικό σας!
    Μπραβο σας, καλή δυναμη πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο δραστήριοι ζωγράφοι ,
    αυτή η επαφή με τα παιδιά είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι της ζωγραφο-ομάδας !!!!
    Σαμιώτικα χαμογελαστά χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που κι εμείς ευχαριστιόμαστε περισσότερο!Να'σαι καλά Αθηνά...σ'ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  6. Καλή δυναμη και καλή συνέχεια!Κανετε σημαντική δουλειά κι εχετε την υποστηριξη μας και τις ευχές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ ........γιατί να μαι τόσο μακριά;;;;;;;; Με το μυαλό και την ψυχή όμως , είμαι εκεί!!!!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!Όα μπράβο και να πω, δε φτάνουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή