Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δεν είναι ψέμα! 1η Απριλίου στο ''Ζάννειο''

  Το Ζάννειο Ίδρυμα το έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές με την ομάδα μας και σίγουρα θα συνεχίσουμε ακόμη περισσότερες! Ο λόγος πάντα και πρώτα τα παιδιά, μα εδώ κι ένας παραπάνω...η ανοιχτή αγκαλιά ενός ανθρώπου που έχει τον ίδιο ενθουσιασμό μ'εμάς κάθε φορά που του προτείνουμε κάποια δράση μας στο ίδρυμα. Ο Μενέλαος Τσαούσσης, διευθυντής του ιδρύματος, είναι ο άνθρωπος που μόλις του τηλεφωνούμε χαμογελάει και μας καλοδέχετε! Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και μακάρι σ'όλα τα παιδιά που βρίσκονται σ'έναν τέτοιο χώρο να βρίσκονται δίπλα τους άνθρωποι όπως εκείνος. Για την Κυριακή 1 Απριλίου ο καλός μας φίλος μας έστειλε αυτή την πρόσκληση κι εμείς δεν είχαμε παρά να την δεχτούμε. Όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν ή απλά να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ας κάνουν μια βόλτα την άλλη Κυριακή ως την Εκάλη.


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

To Zάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας & Αγωγής Πειραιώς – Εκάλης, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας παιδιών στην Εκάλη (Θησέως 131), την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 και ώρα 11:00 – 13:00 με αφορμή τη φύτευση του «ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ». Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει η φύτευση του Λαχανόκηπου από τα παιδιά του Ιδρύματος και τους επισκέπτες και θα υπάρχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τους μικρούς μας φίλους.

Ο δημιουργία του βιολογικού λαχανόκηπου, είναι μια ευγενική προσφορά της εταιρείας Olyplant.gr μέσω του προγράμματος «Λαχανικά & Παιδιά». Τα παιδιά του Ιδρύματος, μετά την κατάλληλη εκπαίδευση από ειδικούς αλλά και από τους εκπαιδευτικούς και τους παιδαγωγούς τους θα είναι υπεύθυνα για όλα τα στάδια της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων τους. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα περιγραφούν στη διάρκεια της εκδήλωσης από τους υπεύθυνους του προγράμματος και του Ιδρύματος. 

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν εθελοντικά με δραστηριότητες και έμψυχο δυναμικό οι παρακάτω φορείς:

- Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
- Σ.Κ.Ε.Π. (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους)
- Εκδρομή της Αγάπης
- Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά
- Ομάδα Grafity του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ν. Καμαράτος από τη 
ΜΚΟ «Ιατρική Παρέμβαση»

Η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Με αγάπη», της Μαρί Κυριακού.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό σε παιδιά και σε εκπαιδευτικούς

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 8136209, 210 8135913

6 σχόλια:

  1. Κάθε εκδήλωση που αφορά τα παιδιά , είναι αξιέπαινη !!
    Είτε αφορά την ψυχαγωγία τους,
    είτε την ενασχόληση με δημιουργική απασχόληση,
    είτε την επαφή με την φύση ή οτιδήποτε γίνεται με αποδέκτη τα παιδιά και καταφέρνει να τα κάνει να χαμογελούν , είναι άξιο συγχαρητηρίων !!
    Εύχομαι να γίνει μια όμορφη εκδήλωση και τα παιδιά να ασχοληθούν με όρεξη με τα λαχανικά τους, γιατί θα αγαπήσουν τη φύση, τη δημιουργία, τη ζωή !!
    Σαμιώτικους χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σ όλους όσους μιράζουν χαμόγελα στα παιδιά!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία κίνηση και καλορίζικο το μπλογκ... το καταχωρώ ευθύς αμέσως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εύχομαι απόλαυση στα παιδάκια και καλη επιτυχία!
    Και περιμένουμε φωτογραφίες,μιας και είμαι μακριά και δεν μπορώ να σας επισκεφτώ.-)ΦΙΛΙΑ από την Χαλκιδική

    ΑπάντησηΔιαγραφή