Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τοιχογραφία στο ίδρυμα Χατζηκώνστα

Πριν λίγο καιρό η ομάδα των χρωμάτων και της χαράς βρέθηκε στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα. Αυτή τη φορά για να δώσει ζωή στους άχρωμους τοίχους του και να σκορπίσει χαμόγελα στα παιδιά! Η ομάδα, αποτελούμενη από παλιά αλλά και νέα πρόσωπα, έφθασε γεμάτη όρεξη και ζωντάνια. 








Οι τοίχοι άρχισαν σιγά σιγά να παίρνουν ζωή και ν' αλλάζουν εντελώς το σκηνικό! Οι φωτογραφίες τα μαρτυρούν όλα. Δεν θα κουραστούμε να λέμε πως και το παραμικρό χαμόγελο ενός παιδιού είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας!!! 






Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι τέλος του μήνα (μμμ άντε και λίγες ημέρες να κλέψουμε από τον Ιούνιο), όσοι επιθυμείτε, θα πρέπει να στείλετε τα έργα σας (πίνακες ζωγραφικής ή χειροτεχνίες αλλά και κοσμήματα) στην διεύθυνση που ακολουθεί:

 ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ Λεωφ.Κηφισίας 374 – 152 33 Χαλάνδρι

με την σημείωση ''ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά'' ή για την ΑΝΕΚ

 Όλα τα έργα θα εκτεθούν προς πώληση σε ειδικές προθήκες στα πλοία της ΑΝΕΚ, για την ενίσχυση του ιδρύματος. Είναι κάτι που έχει ξαναγίνει και είχε απόλυτη επιτυχία. Ελάτε να γεμίσουμε τις θάλασσές μας με τα έργα μας και να δώσουμε μια ανάσα ελπίδας σ' ένα ίδρυμα που φιλοξενεί εδώ και πολλά χρόνια παιδιά που δεν είχαν την ευτυχία να νιώσουν την ζεστασιά και την ασφάλεια μέσα στις οικογένειές τους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κλείνουν τέτοια ''σπίτια'', γιατί γι' αυτά τα παιδιά είναι το σπίτι τους. Ήδη το Ζάννειο, ένα ιστορικό ίδρυμα δεκάδων χρόνων, έβαλε λουκέτο. Ας είναι το τελευταίο...




Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας στηρίζουν στις δράσεις μας, με όποιον τρόπο. Είμαστε μια ομάδα εθελοντών, που ανανεωνόμαστε συνεχώς και που το μόνο που κερδίζουμε μέσα απ'όλο αυτό είναι η αγάπη των παιδιών αλλά και των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.