Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση για bazaar!!!

  Πρώτα να σας ευχηθούμε καλό φθινόπωρο! Ευχόμαστε να είχατε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε όμορφες εικόνες. 
  Οι ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά, γύρισαν κι αυτοί από τις διακοπές τους, γεμάτοι όρεξη για δουλειά. Όπως σας είχαμε ανακοινώσει και πριν φύγουμε, η μεγάλη μας δράση για το φθινόπωρο θα είναι το μπαζάρ για το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη και τη σωστή λειτουργία του. Δυστυχώς θύματα της κρίσης κι αυτά, είναι πολλά τα ιδρύματα που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του ή ακόμα που κινδυνεύουν να κλείσουν.




  Σ' αυτό το μπαζάρ, εκτός από πίνακες ζωγραφικής, θα μπορείτε να συμμετέχετε όλοι όσοι ασχολείστε με την χειροτεχνία, με όποια αντικείμενα κατασκευάζετε
  Καλούμε, λοιπόν, όσους θέλουν να προσφέρουν τα έργα τους γι' αυτό το σκοπό, να ξεκινήσουν να δημιουργούν έχοντας στο μυαλό τους πως το παζάρι θα γίνει κοντά στα Χριστούγεννα. Τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου...περίπου σ' αυτό το διάστημα. Όπως καταλαβαίνετε, θα είναι πολύ όμορφο και χρήσιμο να έχουμε πολλά Χριστουγεννιάτικα θέματα αλλά και ό,τι άλλο νομίζετε πως ταιριάζει. 
  Η διεύθυνση κι ο χρόνος αποστολής θα δοθούν αργότερα. Προς το παρόν βάλτε την φαντασία σας και την τέχνη σας και δημιουργείστε. Αν θέλετε με κάποιο σχόλιο ή στο e-mail, ενημερώστε μας για την διάθεση συμμετοχής σας. 
  Κλείνοντας να καλέσουμε κι όσους φίλους θέλουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση ''Λαχανικά και Παιδιά'' που διοργανώνει η Olyplant στο ίδρυμα Χατζηκώνστα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η ομάδα μας ζωγραφίζοντας με τα παιδιά. Δείτε παλαιότερη ανάρτηση με την ανάλογη δράση μας στο Ζάννειο εδώ. Αξέχαστη εμπειρία! Όποιος ενδιαφέρετε να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Καλό και δημιουργικό φθινόπωρο για όλους!!!